אצבעות בטטה צלויות בקרמל וגינגר

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 בטטות
  • 2 כפות גינג'ר טרי קצוץ
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כף פסטו
  • 1 כף סוכר
  • 4-5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לקלוף את הבטטות, לחתוך לפרוסות של כס"מ כל פרוסה.
כל פרוסה לחתוך לרצועות של כס"מ כל אחת.
להניח בתבנית ולטבל בתערובת של כל החומרים – מלבד הסוכר ולערבב היטב.
לסדר את חתיכות הבטטה בתבנית ולפזר מעל את הסוכר.
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 190-200 מעלות לכ-25 דקות עד להשחמה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים