אצבעות בטטה צלויות בקרמל וגינגר

מצרכים:

  • 3 בטטות
  • 2 כפות גינג'ר טרי קצוץ
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כף פסטו
  • 1 כף סוכר
  • 4-5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

 

לקלוף את הבטטות, לחתוך לפרוסות של כס"מ כל פרוסה.
כל פרוסה לחתוך לרצועות של כס"מ כל אחת.
להניח בתבנית ולטבל בתערובת של כל החומרים – מלבד הסוכר ולערבב היטב.
לסדר את חתיכות הבטטה בתבנית ולפזר מעל את הסוכר.
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 190-200 מעלות לכ-25 דקות עד להשחמה.
 



לפרטים נוספים ויצירת קשר
טלפון: 052-858-5823
אימייל:
STGBEAUTIFUL WEB
TECHNOLOGY
קידום אתריםבניית אתרים
© 2014 כל הזכויות שמורות לעופר שף - שף פרטי