הביסקוטי של עופר

מצרכים:

  • 4 כוסות קמח
  • 5 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כף תמצית שקדים
  • 1 כף גרדת לימון / תפוז
  • 200 גרם פירות יבשים ועורבים ושקדים

אופן ההכנה:
לערבב את הביצים עם כל החומרים מלבד הקמח.
להוסיף את הקמח ולהמשיך לערבב.
להוסיף את הפירות היבשים
מתקבל בצק דביק.
לשמן את הידיים בשמן וליצור 3-4 רולדות שטוחות מהבצק.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
להוציא, לסנן ולהקפיא כשעה.
לפרוס לפרוסות, להניח בתבנית כמו קלפים ולאפות שוב בתנור ב-180 מעלות כ-10 דקות עד להשחמה עדינה.

מתכונים נוספים
.