סלט פריקי, סלק וטחינה

חומרים:

  • 2 כוסות פריקי
  • 1 סלק חי מגורד
  • 1 צרור נענע קצוץ
  • 1 צרור פטרוזליה קצוץ
  • 1 צרור עירית קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • גרדת לימון מלימון אחד
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 6 כפות שמן זית
  • 6 כפות טחינה  גולמית
  • 1 כפית שום כתוש

אופן הכנה:

לפריקי – לבשל 2 כוסות פריקי ב-5 כוסות מים עם 1 כפית מלח כחצי שעה ולקרר (הפריקי אמור לספוג את כל המים).

לגרד את הסלק.

לערבב בקערה את כל המצרכים , להוסיף את הסלק והפריקי.

*** אפשר להוסיף גרעיני דלעת, אגוזים, חמוציות וכו' לפי הטעם.

 

 

בתאבון

 

מתכונים נוספים
.