עוגה בחושה מקמח כוסמין ודובדבנים

חומרים:

לבצק:
1/2 1 כוס קמח כוסמין
3 ביצים
1 יוגורט
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כף תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס מיץ תפוזים

קרם:
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1/2 1 כוס חלב

לדובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
2 כפות אבקת גלי תות

אופן הכנה: 

לבצק:
להכניס את כל המצרכים לקערה של מיקסר ולערבב עד לקבלת מסה אחידה.
לצקת לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ-1/2 שעה.
לקרר ולהניח בצד. 

לקרם:
לערבב בקערת מקסר את הפודינג והחלב עד לקבלת קרם אחיד.

לדובדבנים:
לסנן את הנוזל של הדובדבנים ולהביא  אותו לרתיחה.
להוריד מהאש ולהוסיף את אבקת הגלי לנוזל.
לערבב ולהוסיף את הדובדבנים.
לצנן מעט.

להכנת העוגה :
להניח את בסיס העוגה על תבנית הגשה.
למרוח בקרם, מעל לשפוך בעדינות את הדובדבנים המצוננים והגלי.
לשמור בקירור.
לפני ההגשה אפשר לפזר מעל פרורי קורנפלקס.

 

 

בתאבון

 

 

מתכונים נוספים
.