עוגיות יויו

מצרכים:

  • 4 כוסות קמח
  • 5 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז
  • גרידת לימון
  • 3 שקיות אבקת אפיה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 1 ליטר שמן לטיגון

למילוי:

  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
  • גרדת תפוז
  • גרדת לימון
  • מיץ מלימון אחד
  • מיץ מתפוז אחד

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים והסוכר, להוסיף את השמן ומיץ התפוזים .
להוסיף את כל החומרים ולערבב עד לקבלת בצק אחיד.
להניח בצד לחצי שעה.
לרדד את הבצק לעובי 1 ס"מ.
לקרוץ עיגולים עם חור באמצע
למלא סיר בשמן עמוק, לחמם שלא יעלה על 180 מעלות ולטגן את העוגיות עד להשחמה.
לספוג עם נייר סופג.
להכין את הסירופ – להרתיח את כל החומרים כ-10 דקות עד לקבלת סירופ .
לטבול את העוגיות בסירופ, לעטר בקוקוס ולהגיש.

מתכונים נוספים
.