פסטה, חלב קוקוס, למון גרס

מצרכים:

  • 1 למון גרס
  • 1 ליים
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפיות שום קצוץ
  • צרור בזיליקום
  • שני פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • פחית חלב קוקוס
  • 1/2 קילו פסטה פנה מבושלת אלה דנטה

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף את שאר החומרים מלבד חלב הקוקוס והפסטה להקפיץ קלות .
להוסיף את חלב הקוקוס להביא לרתיחה כשתי דקות .
*** ניתן להוסיף ½ כפית חוואיג למרק או ½ כפית קארי לרוטב.
להוסיף את הפסטה (המבושלת כבר אל דנטה) לבשל עוד כשתי דקות ולהגיש .

מתכונים נוספים
.