פרגיות מוקפצות – בצל וגזר על מצע אורז מלא

מצרכים:

  • 1 ק"ג פרגיות חתוכים לקוביות
  • 2 גזרים
  • 5 כפות שמן
  • 2 בצלים
  • 2 כוסות אורז מלא + 1 כף מלח
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף קיגי'ן

אופן ההכנה:
לבשל את האורז בליטר וחצי מים + כף מלח עד לריכוך (כחצי שעה).
להניח את הפרגיות בתבנית ומטבלים עם מלח, פלפל, קיגי'ן ושתי כפות שמן.
להכניס לתנור חם לכ-10 דקות.
במקביל להקפיץ את הבצל והגזר כ-10 דקות, להוסיף את הפרגיות ואת שאר התבלינים, להוציא ולהניח על האורז המלא.

מתכונים נוספים
.