תבשיל דגים מסורתי פיקנטי עם חומוס ופלפלים

מצרכים:

  • 10 פילטים של דג אמנון או בס ללא עור
  • 1 פלפל אדום
  • 3 עגבניות / 15 עגבניות שרי – חתוכים
  • 3-4 שיני שום
  • 1/2 פלפל חריף
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזליה
  • 2 כפות לימון
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף פפריקה מרוקאית
  • 1/4 כפית קימל טחון
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות חומוס מבושל או מקופסת שימורים
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

בקערה, לערבב את כל המצרכים כולל הדגים היטב.

בתבנית להניח לשים שכבה של התערובת (ללא הדגים), להניח מעל את הדגים ועליהם עוד מהתערובת.

לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל-280 מעלות כשעה וחצי.

                                    בתאבון.

מתכונים נוספים
.