תרד מוקפץ, נענע, טופו ובורגול

מצרכים:

  • 1 חבילת תרד
  • 2 בצלים
  • 1 פלפל אדום – חתוך לרצועות דקות
  • 2 שיני שום קצוצים
  • 1 צרור נענע קצוץ
  • 1 חבילת טופו (1/2 ק"ג) – חתוך לריבועים
  • 1/2 ק"ג בורגול עבה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מיץ מלימון אחד
  • 100 גרם בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:
לשטוף את הבורגול, להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עד לספיגת המים בבורגול. לטגן את הבצל, להוסיף הפלפל ל-2 דקות
של טיגון. להוסיף את התרד ולטגן כ-5 דקות. להוסיף את הטופו, הבורגול, התבלינים, מיץ הלימון והנענע, לבשל עוד
כ-2-3 דקות. לפזר מעל בוטנים קצוצים ולהגיש.

מתכונים נוספים
.