תפריט אסדו ישראלי

אסדו (צלוי בספרדית) הינה שיטת בישול ארגנטינאית עתיקה על גריל פחמים (פריז'ה) שדורשת ידע ומיומנות. הבשר הרך שמתקבל הינו תאווה לחיך .

חטיפים:

  • נקניקיות צו'ריסוס
  • ברוסקטה מוגשת עם חציל בלדי, עגבנייה וטחינה ירוקה

בר סלטים עשיר:

  • פוקצות של ירקות בגריל
  • סלט גינה ירוק עשיר (פטרוזליה, סלרי, עלי רוקט  ), חמוציות ופיצוחים
  • סלט כרוב עם בוטנים קלויים חמוציות וחומץ יין לבן
  • פלפלים וזוקיני קלויים בגריל עם נענע ושמן זית
  • סלט עגבניות שרי עם צ'ילי לימון כבוש בזיליקום וצנוברים

מנות על המנגל ותוספות:

  • קבבוני טלה צלויים על המנגל ומוגשים על הר של אורז
  • עופות מעושנים ללא העצם / סטייק פרגית במשרה של תפוזים ורום כהה
  • אנטריקוט משויש מבשר עגל עשוי על המנגל
  • רוטב צימצורי אותנטי
  • נתח אסדו (3 ק"ג) עשוי במעשנת כ-5 שעות מוגש במקום
  • תפוחי אדמה זעירים ובטטה במלח גס פלפל שחור גרוס ושמן זית
  • סלסה של עגבניות פיקנטית

מנות אחרונות:

  • סופלה שוקולד בלגי אישי
  • סלסלאות קדאיף במילוי חלבה / מלבי קר מוגש עם גרנדין , בוטנים וקוקוס.

*** ניתן לשלב בתפריט מאכלים אותנטים כגון:
ואסיו (Vacio), לומו (Lomo) ,שקדי עגל (Mollejas), אסדו – שפונדרה, אמפנדוס במילויים שונים וכו'.

*** השף מגיע עם עובד נוסף ועם כל הציוד הנדרש.

ליצירת קשר: עופר שף –   052-8585823

לחץ כאן למידע נוסף על שפים

ליצירת קשר דרך

.