תפריט בשרי לשטח

בר סלטים:
•         אנטיפסטי ירקות צלויים
•         סלט עלים ירוק ברוטב הדרים, ותפוחי עץ
•         חציל באלדי על מצע עלי רוקט וטחינה וגרעיני דלעת
•         פוקצות קריספיות בעשבי תבלין ושמן זית
•         סלט תאילנדי נבטים כוסברה וגזר בויניגרט של גי'נגר

מנות עיקריות:
•         קוביות אנטריקוט ושעועית ירוקה ברוטב שזיפים
•         תפוחי אדמה אפויים בקרמל של חמישה תבלינים
•         מוקפץ פרגיות פיקנטי עשוי על ווק לוהט
•         קבבוני בקר בעשבי תיבול על מצע של אורז וטחינה

קינוחים:
•         טרטלט במילוי של קרם פטיסיאר/מלבי מיקס פיצוחים קוקוס בגרנדין
•         פרי העונה בקרמל ואמרטו

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שפים

ליצירת קשר דרך

.