אסקלופ עוף במילוי דוקסל פטריות וקונפי מנגו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 שניצלים דפוקים דק
  • 2 סלסלאות פטריות שמפניון
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 שיני שום קצוץ
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית  מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כוס פטרוזליה קצוצה
  • 1/4 כוס יין
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף צ'ילי מתוק
  • 1 כף פסטו

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים שום ומיד את הפטריות.
מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה.
מטגנים עוד כדקה,  מוסיפים את היין, מצמצמים ומניחים בצד להתקרר.
מניחים את השניצל, ממלאים בכף מדוקסל הפטריות, מגלגלים ומניחים בתבנית כשהפתח כלפי מטה.
מערבבים את שמן הזית, הפפריקה, הסויה, הפסטו והצ'ילי לתערובת ומורחים  את השניצל הממולא.
אופים בתנור בחום של 190 מעלות כ-15 דקות ללא כיסוי.
חוצים כל גלילה לחצי באלכסון.
בצלחת מניחים חופן של שעועית ירוקה, מעליה את 2 חצאי הגלילה ומעטרים בקונפי מנגו. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים