רוטב לפסטת רואים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • בצל
  • פלפלים צבעוניים
  • פטריות (אפשרי)
  • שום כתוש או קוביות
  • מלח,ג'ינג'ר,פלפל שחור
  • חצילים שנאפו מראש בתנור
  • בצל ירוק
  • פסטה פנה מבושלת "אל-דנטה"
  • חצי קופסה רוטב טומטו

אופן ההכנה:

לחמם מחבת "ווק" היטב. לאחר שהמחבת חמה להוסיף את הבצל, לערבב כדקה ולהוסיף את השמן זית. לחתוך את הפלפלים, הבצל והפטריות וולשפוך לתוך הווק, להקפיץ מדי פעם. להוסיף את השום והתבלינים ולהקפיץ שוב. להוסיף את הרטבים ולהקפיץ מעט. להוסיף את החצילים לתת לרוטב לרתוח ולהצטמצם. להוסיף בצל ירוק ולהקפיץ שוב. לצקת על הפסטה ולערבב.

קרא עוד על: שף פרטי לאירוע מיוחד

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים