גלילוני סינטה במילוי חבושים וצנוברים

מצרכים:

  • 10 פרוסות דקות של בשר סינטה
  • 10 שזיפים יבשים מגולענים
  • 2 חבושים מקולפים וחתוכים
  • 1 בצל
  • 100 גרם צנוברים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

למילוי:
לטגן את הבצל עד לקבלת גוון שקוף.
להוסיף את החבושים, השזיפים, התבלינים, לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את היין.
לבשל כ-40 דקות, לצנן.
לקלות את הצנוברים, להוסיף למילוי ולערבב.
למלא את פרוסות הסינטה ולגלגל לגלילונים.
למרוח מהנוזלים שנשארו מהמילוי ולהכניס לתנור חם מאוד -200 מעלות – לכ-10 דקות.

מומלץ להגיש על פירה תפוחי אדמה או פירה בטטה.

מתכונים נוספים
.