טורטיות מבצק שמרים במילוי טונה וקרם פלפלים

מצרכים:
למילוי:

  • 4 ביצים קשות קצוצות
  • 2 חבילות טונה
  • 1 קופסא של קרם פלפלים (אולביה)
  • 1 לימון חתוך לרצועות דקות כולל הקליפה
  • 4 כפות זיתים קצוצים
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים במים וקצוצים
  • 1/2 כפית מלח

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 3-4 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 3 כוסות מים פושרים (600 מל”ל)

אופן ההכנה:
אופן הכנת הבצק דומה לשל בצק לפוקצה ופיצה
להכין כ-1/2 ק”ג בצק.
לחלק ל-4 חלקים שווים.
לרדד כל חלק לעלה דק.
לאפות בתנור כ-5 דקות בחום של כ-180 מעלות.
לקרר. למלא כל עלה בתערובת המילוי, לגלגל לרול ולהניח בתבנית כשה”תפר” כלפי מטה.
למרוח בפסטו. לאפות בתנור בחום של 175 מעלות כ-10 דקות.
להוציא מהתנור ולפרוס .

מתכונים נוספים
.
Open chat