ירקות מוקפצים בטופו

מצרכים:

  • 3 גזרים
  • 1/2 כרוב
  • 2 בצלים
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 2 קישואים
  • 5 שיני שום
  • 2 ס”מ גינג'ר טרי קצוץ
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות צילי מתוק
  • 3 כפות הויסן / טאריקי
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 חבילת טופו חתוך לקוביות ומושרה בסויה

אופן ההכנה:
חותכים את היקרות לגודל הרצוי ומקפיצים אותם ב-2 כפות שמן במשך 5-10 דקות ללא טיבול.
כשהירקות מוכנים מוסיפים את קוביות הטופו, התבלינים והרטבים וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 3 דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat