ירקות שורש בדלעת, קרמל דבש, רוזמרין וצי'לי

מצרכים:

  • 2 ראשי סלרי חתוכים
  • 4 גזר חתוך / 1/2 ק”ג גזר גמדי
  • 20 תפוחי אדמה זעירים חצויים
  • 1 ק”ג דלעת חתוכה לקוביות
  • 10 בצלי שאלוט חצויים
  • 20 שיני שום
  • 3 גבעולי רוזמרין (העלים בלבד)
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כפית צילי יבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2-3 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
לערבב את כל הירקות והתבלינים,
להניח בתבנית בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות לכ-49 דקות.
לערבב מידי פעם.

מתכונים נוספים
.
Open chat