לביבות כרוב יפניות בטמפורה

מצרכים:

  • 1 כרוב פרוס דק –  1/2 כרוס לבן + 1/2 כרוב סגול
  • 1 כוס חד פעמית של שבבי בצל יבש / 1 בצל רגיל חתוך ומטוגן
  • שמן לטיגון

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח אורז
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוסות מים קרים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית גינגר טחון – לא חובה

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 2 טיפות טבסקו

אופן ההכנה:
לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.

לרוטב:
לערבב את כל חומרי הרוטב ולהניח בקערה בצד.
לערבב את כל החומרים עם הטמפורה, לטגן לביבות במחבת.
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.

 

                                                                                    בתאבון

 

מתכונים נוספים
.
Open chat