לחם פסטו, מוצרלה וזיתי קלמטה

מצרכים:

  • ½ ק”ג קמח רגיל
  • ½  ק”ג קמח מלא
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מלח
  • 600 מל”ל מים פושרים (כשלוש וחצי כוסות חד פעמיות מפלסטיק)
  • 3 כפות פסטו
  • 1/2 קופסת זיתים ירוקים / שחורים פרוסים ללא חרצנים
  • 200 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
להכניס את כל חומרי הבצק (מלבד הפסטו, הגבינה והזיתים)  למיקסר עם וו גיטרה וללוש כ-10 דקות.
לתת לבצק לנוח כחצי שעה כשהוא מכוסה
לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לפתוח מעט עם היד כל חלק על משטח עבודה מקומח, להניח בכל חלק כחצי מתערובת
הגבינה, הזיתים והפסטו וללוש.
ליצור כיכר, לחרוץ מעל כמה חריצים  ולהניח על נייר אפיה להתפחה כחצי שעה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות כ-45 דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat