לחם שיפון, חמוציות, סומסום, גרעיני חמניות

מצרכים:

  • 450 גר' קמח שיפון
  • 450 גר' קמח לחם
  • 200 גר' קמח מלא
  • 800 מל”ל מים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • כוס חמוציות

אופן ההכנה:
להכניס את החומרים (ללא האגוזים והחמוציות) לקערת מיקסר עם וו לישה ולערבל במשך 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס אגוזי מלך וכוס חמוציות.
להמשיך ללוש עוד כשתי דקות .
להוציא את הבצק ולהכניסו לתבנית אפיה עם ניר אפיה.
להדק את הבצק היטב.
לכסות במגבת ולהניח בצד להתפחה של שעה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כשעה.

מתכונים נוספים
.