מאפה אנטריקוט, פטריות ובצל בבצק שמרים

מצרכים לבצק:

  • 1 ק״ג קמח
  • 3 כפות שמרים
  • 1 כף סוכר
  • ‏600 מיליליטר מים ‏פושרים (4 כוסות חד פעמי)
  • 1 כף ‏מלח
  • 2 כפות שמן ‏

מצרכים למילוי:

  •  1,800 ק”ג  בשר אנטריקוט / סינטה
  • 2 סלסלאות פטריות
  • 2 בצלים גדולים
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף מירין
  • 1 כף אבקת פטריות שיטאקי (לא חובה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

לבצק: ללערבל את כל המצרכים במיקסר כחמש דקות ולהניח בצד לחצי שעה.
לאחר שהבצק תפח, לחלק לשלושה חלקים.

למילוי:  לקצוץ את הבצל, להניח במחבת חמה ללא שמן כדקה ולערבב.
להוסיף שמן, פלפל שחור, שום ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את הפטריות הקצוצות, לטגן כ-2 דקות נוספות ולהעביר לקערה.
באותה המחבת, להקפיץ את הבשר כ-3 דקות עד לסגירה קלה של הבשר, להוסיף את הפטריות והבצל שטגננו, להוסיף את כל שאר התבלינים (מירין, טריאקי, מלח ואבקת פטריות)ף לערבב עוד כדקה ולהוציא לקערה לקרור.
(ניתן לערבב אנטריקוט וסינטה ביחד)

אופן ההכנה: לפתוח את הבצק עם ידים משומנות על נייר אפיה משומן גם הוא לצורת מלבן.
להניח שליש מהמילוי עליו.
לגלגל לרולדה ולהניח כשהתפר למטה על נייר האפיה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.

 

בתאבון.

מתכונים נוספים
.
Open chat