מרק אפונה וסלרי

מצרכים:

  • 1/2 ק”ג אפונה יבשה מושרת ללילה
  • 4 גבעולי סלרי
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזרים קצוצים דק
  • 4-5 שיני שום
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1/2 1 ליטר מים

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בסיר עם שמן זית, להוסיף את השום הקצוץ לדקה ולערבב.
להוסיף גזר וסלרי קצוץ.
לטגן כ-3-4 דקות, להוסיף את האפונה המושרת ולהמשיך לטגן.
להוסיף מלח, פלפל ומים.
לבשל בסיר מכוסה כשעה או בסיר לחץ כ-45 דקות.
טוחנים את המרק ומגישים.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by