מרק בטטה ודלעת

מצרכים:

  • 3 בטטות חתוכות לקוביות גסות
  • 1/2 ק”ג דלעת חתוכה לקוביות
  • 8 כפות שמן זית
  • חופן עלי בזיליקום קצוץ
  • 4 גבעולי טימין
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית קארי
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזרים
  • 5-6 שיני שום
  • 1/2 1 ליטר מים

אופן ההכנה:
להניח את הבטטה והדלעת בתבנית עם 4 כפות שמן וטימין ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
לטגן את הבצל בסיר עם חתיכות גזר, בזיליקום, פלפל שחור, מלח, קארי ושום.
להוסיף את הבטטה והדלעת לתוך הסיר, להוסיף את המים ולבשל כ-1/2 שעה.
לטחון את המרק ולהגיש.
*** ישנה אפשרות להגיש עם בצל וקבנוס מטוגנים.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by