מרק בצל סמיך ומש

מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 4 בצלים סגולים לחתוך לפרוסות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 גבעולי טימין
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 200 גרם מש לאחר השריה במים למשך הלילה
  • 1/2 1 ליטר מים
  • 200 גרם גבינת אמנטל למרק חלבי / קרוטונים לבשרי

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והתבלינים, להוסיף סוכר ולערבב עד לקבלת קרמל.
להוסיף את המש והמים ולבשל כשעה.
להגיש עם גבינה או קרוטונים מעל.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by