מרק מינסטרונה וניוקי

מצרכים:

  • 5 גבעולי סלרי חתוכים
  • 1 צרור קטן של עלי סלרי
  • 3 גזרים חתוכים
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1 בצל יבש קצוץ
  • 3 עגבניות מקולפות וקצוצות
  • 1 חבילת שעועית ירוקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה
  • 5 שיני שום קצוץ
  • ½ ק”ג ניוקי
  • מעט גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל והכרישה כ-5 דקות,
להוסיף את היקרות והתבלינים ולאדות עוד כ-5 דקות.
להוסיף ליטר וחצי מים , לבשל כ-45 דקות. להוסיף את הניוקי .
לבשל עוד כ-10 דקות. לפזר גבינת פרמז'ן ולטפטף מעט שמן זית מעל.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by