מרק מיסו ופטריות שיטקי

מצרכים:

  • 1 חבילת פטריות שיטקי
  • 2 כרישה קצוצה
  • 2 גזר חתוך לרצועות דקיקות
  • 1 ראש סלרי חתוך לרצועות דקיקות
  • 1 כוס אצות ואקמה
  • 1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
  • 4 כפות משחת מיסו
  • 1/2 1 ליטר מים

אופן ההכנה:
להכניס את הפטריות למים רותחים לכ-5 דקות.
להוציא מהמים ולחתוך לרצועות.
את המים לשמור בצד.
לטגן את הכרישה, הגזר והסלרי עם מעט שמן, להוסיף את התבלינים, המים של הפטריות, המים הרגילים, הפטריות והאצות ולבשל כ-10 דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by