מרק עדשים כתומות וחלב קוקוס

מצרכים:

  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום
  • 1 כף חויא'ג
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 1 צרור כוסברה
  • 2 ליטר מים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, עדשים ואת כל התבלינים ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס באטיות תוך כדי ערבוב (כדי שהחלב לא יתפרק) מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל כמה
דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by