מרק פריקה עלי מנגולד ובשר בקר

מצרכים:

  • 1 כוס פריקה (פריקי / חיטה קלויה)
  • 1 חבילת עלי מנגולד
  • 1/2 ק”ג בשר טחון גס
  • 1 כפית זרעי שומר
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 1 כפית זרעי כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פלפל אנגלי
  • 1 כף מלח
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 כרישה
  • 5 שיני שום קצוץ
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 ליטר מים לא חמים

אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל ולטגן, להוסיף את התבלינים הטחונים ואת השום ולטגן כדקה.
להוסיף את הבשר והפריקה, לטגן כ-2 דקות.
להוסיף את עלי המנגולד הקצוצים גס ולבחוש כ-2 דקות.
להוסיף את המים ולבשל כשעה על אש נמוכה.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by