מרק תירס

מצרכים:

  • 2 קופסאות תירס
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 ליטר ציר ירקות
  • 1 בצל ירוק חתוך לרצועות דקות
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כף מיסו
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף סוכר
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בסיר עם שמן זית, להוסיף חצי מכמות הבצל הירוק ולהמשיך לטגן.
להוסיף 1 קופסת גרגירי תירס בשלמותם + 1 קופסת גרגירי תירס טחונים.
להוסיף את ציר הירקות, המיסו והתבלינים.
להביא לרתיחה כ-10 דקות.
לערבב את הקורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים ולהוסיף למרק בערבוב.
לבשל עוד כ-5 דקות.
להגיש בעיטור בצל ירוק מעל.

מתכונים נוספים
.
Open chat
Powered by