סופגניות בקלי קלות משופרות

מצרכים:

  • 1 ק”ג קמח
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כוסות חלב פושר
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים במיקסר כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
להכניס לשקית ניילון ולהשאיר לתפיחה כחצי שעה.
להוציא המשקית, ללוש מעט ולרדד לעובי של כ-1 ס”מ ולקרוץ עיגולים.
להניח על משטח משומן, לכסות בניילון, להמתין כ-1/2 שעה ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
למילוי:
ריבה, ריבת חלב או כל מילוי רצוי אחד – להכניס לשקית זילוף עם פייה קשיחה ולמלות את הסופגניות.
לבזוק מעט אבקת סוכר.

מתכונים נוספים
.
Open chat