סיניה ואורז מלא

מצרכים:

  • 1 ק”ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • זר פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 כף בהרט
  • 21 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפיות שמן זית
  • 4 שיני שום דורות

לאורז-3 כוסות אורז מלא.

אופן ההכנה:
לבשל את האורז בסיר גדול מלא מים וכף מלח כ-40 דקות. לסנן.

לבשר:
לטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף שום ומיד את הבשר לאחר 5 דקות להוסיף את התבלינים.
שתי דקות לסיום מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה-להניח את הבשר על האורז ולפזר פטרוזיליה וטחינה גולמית.

*** ניתן להחליף את הסיניה בירקות מוקפצים וקוביות חזה עוף.

מתכונים נוספים
.