סלט החג – קולרבי, דלעת, גזר, מנגו ותפוח גרנד סמית על מצע חסה בוי

מצרכים

1 קולורבי
¼  דלעת
2 גזר
2 מנגו
2 תפוחי גרנד סמית
1 חסה
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם חמוציות

לרוטב

6 כפות דבש
3 כפות חרדל
1 כוס מיץ תפוזים
¼ כוס שמן
½ כוס לימון
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
50 גרם גינג'ר טרי מגורד בפומפיה

אופן ההכנה
לחתוך את הירקות לגוליאנים (בצורת גפרורים).
להניח את החסה על  קערת הגשה, מעל את הירקות, המנגו והתפוח.
ניתן להוסיף שקדים/ אגוזי מלך, חמוציות וכו' כיד הדמיון ומעל את רוטב הויניגרט הלימוני המתקתק.

בתאבון 🙂

מתכונים נוספים
.