עדשים מוקפצים בעלעלי כוסברה, בצל ירוק וכמון

מצרכים:

  • 1/2 ק”ג עדשים ירוקים
  • 1 צרור עלי כוסברה
  • 1 צרור בצל ירוק
  • 1 כף כמון
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 לימון

אופן ההכנה:
לבשל את העדשים בכמות גדולה של מים וכף מלח עד לריכוך (כחצי שעה).
לסנן ולשטוף קלות במים קרים.
בווק / סיר לטגן בצל, להוסיף בצל ירוק ואת העדשים, ולטבל במלח, פלפל וכמון.
להקפיץ עוד כ-2 דקות, להוסיף מיץ מלימון אחד ולהגיש.

מתכונים נוספים
.
Open chat