עוגת חג של פירות בניחוח קינמון ודבש

חומרים:

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 סוכר חום
  • 1/2 כוס דבש
  • 1 כף קינמון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כוסות קמח ( 300 גר’ )
  • 1 תפוח מקולף חתוך לקוביות קטנות
  • 100 צימוקים
  • 100 גר’ אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה:

בקערה לערבב היטב (ניתן במיקסר) את הביצים, הסוכר והדבש. להוסיף קינמון.
להוסיף את כל שאר המצרכים (מלבד התפוחים, האגוזים והצימוקים) , לערבב לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את התפוחים, האגוזים והצימוקים ולערבב קלות.
לצקת לתבניות אינגליש קייק ולאפות 40 דקות בחום  של 175 מעלות.

 

בתאבון

 

מתכונים נוספים
.