עוגת מייפל

4 ביצים שלמות 

1 כוס סוכר 

*להקציף עד לקבלת קרם אוורירי 

 

להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף לסירוגין 3/4 כוס שמן ו- 1 שמנת מתוקה או צמחית להקצפה (עדיף צמחית לפרווה ולרגישים לחלב).

 

בקערה נפרדת לשים   כוסות קמח + 3 סוכר וניל + 1 אבקת אפייה. 

 

לשפוך את היבשים לתוך הקרם ולערבב (במיקסר).

 

לצקת לתבנית , לפזר שקדים מולבנים למעלה ולאפות. 

 

לאחר האפייה בעוד העוגה חמה (5 דק’ לאחר שהוצאנו מהתנור) לצקת סירופ מייפל  ולמרוח שכבה דקה. 

מתכונים נוספים
.
Open chat