פטריות מוקפצות במעטפת עלי פילו

מצרכים:

  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות
  • 2 יחידות שיני שום קצוצות
  • צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 4 כפות יין אדום(לא חייב)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 1-2 בצלים קצוצים
  • 100 גרם פירורי לחם
  • עלי פילו
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:
לטגן בצל עד להשחמה, להוסיף את הפטריות ושאר התבלינים.
לבשל כ-2 דקות.
להוסיף את עשבי התיבול, החומץ והיין ולבשל עוד כ-5 דקות.
לקרר את התערובת ולהוסיף את פרורי הלחם.
לפתוח עלי פילו, לשמן קלות בתרסיס, להוסיף עוד עלה עליו ולרסס.
למלא את העלים במילוי וליצור רולדות.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat