פלפל אדום במילוי פילה דניס

מצרכים

10 פלפלים אדומים
1 פילטים דניס ללא העור חתוכים לרצועות
1 כף תבלין לדגים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
5 שיני שום
1 כפית מלח

אופן ההכנה
לתבל את רצועות הדגים בתבלינים ובשום קצוץ, לערבב מעט ולהכניס את הדגים לפלפל.
למרוח מעט מתערובת התבלינים גם על הפלפלים.
לסדר בתבנית ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות עד לקבלת השחמה יפה.
לחתוך את הפלפל באלכסון ולהגיש.

בתאבון 🙂

מתכונים נוספים
.