פסטה פנה ושעועית ירוקה ברוטב אלפרדו וערמונים בניחוח פרמזן

מצרכים:

  • 1חבילת פסטה פנה
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 4 פטריות פורטובלו
  • 1 כרישה – החלק הלבן קצוץ
  • 500 גרם שעועית ירוקה
  • 1 שקית ערמונים בוואקום מקולפים
  • צרור קטן של בזיליקום – קצוץ
  • 2 שמנת
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות פרמז’ן
  • 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

להביא לרתיחה ליטר מים עם כף מלח, להוסיף את הפסטה ולבשל כ-9 דקות עד לקבלת “אל דנטה” (כך שהפסטה עדין לא רכה).
לסנן ולשמן קלות .
בסיר נפרד לטגן את הכרישה, להוסיף את הפטריות (חתוכות לפרוסות), השעועית הירוקה, הערמונים  ואת השום ולטגן קלות.
להוסיף את התבלינים והשמנת, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ-2-3 דקות.
להוסיף את הפסטה, לבשל עוד כ-2 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן מעל, לעטר בבזיליקום קצוץ ולהגיש.

 

                                                                                                בתאבון.

מתכונים נוספים
.