צורוס ספרדי

מצרכים:
 

  • 1 ליטר מים
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף סולת
  • 1 כף קמח אורז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 ק”ג קמח
  • 4 ביצים

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המרכיבים מלבד הקמח והביצים לסיר.

לערבב ולהביא לרתיחה.

להכניס את כל הקמח בבת אחת ולערבב עד לקבלת כדור בצק שנפרד מהדפנות.

להכניס לקערת מיקסר ולערבב עם וו גיטרה, להכניס ביצה ולתת לה להעלם בתערובת ורק אז להכניס את הביצה

השניה וכך הלאה עד להעלמות כל הביצים בתערובות.

להכניס את התערובת לשק זילוף עם צנטר משונן ולזלף לתוך סיר עם שמן חם .

לטגן ולהגיש עם סוכר וקינמון מעל.

                                                                         בתאבון. 

מתכונים נוספים
.
Open chat