קישואים מוקפצים וקשקבל

מצרכים:

  • 5 קשואים
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם גבינת קשקבל
  • 50 גרם פרמג'ן
  • צרור קטן של בזיליקום
  • כפית שום כתוש

אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לחצי פרוסות מקפיצים בווק או בסיר את הקישואים עם שמן הזית כ-5 דקות.
מוסיפים שום ותבלינים מקפיצים, מוסיפים את הגבינות מקפיצים ומוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוץ.
מגישים (ניתן להגיש עם צנוברים קלויים)

מתכונים נוספים
.
Open chat