קמצ’י כרוב אסייתי

מצרכים:

  • 1 כרוב חתוך גס
  • 1 כף מלח

לתיבול:

  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית זנגויל (גיגנ’ר)
  • 1/4 כפית אבקת צילי
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב דגים

אופן הכנה :

בקערה לשים מים וכף מלח, להכניס את הכרוס ולעסות היטב עם הידים בתנועות לישה כך שהכרוב יהיה קצת רך ולהשרות כ-10 דקות.
לשים את כל מצרכי התיבול על תערובת הכרוב ולעסות היטב.
להכניס את הכרוב לצנצנת אטומה ולמלא במים עד הסוף עם עוד 1/2 כפית מלח.
לאטום, להניח הפוך לכמה שעות ואז להפוך שוב.
לקבלת תוצאה טובה יש לחכות כשבוע לפני האכילה אולם אפשר גם 3 ימים למי שממהר.
ניתן להפוך כל כמה ימים את הצנצנת.

*** בחורף ניתן להשאיר את הצנצנת בחוץ כשבוע ואז להכניס למקרר. בקיץ להכניס למקרר אחרי יומים, שלושה .

בתאבון

מתכונים נוספים
.
Open chat