רוסטביף מבשר אנטריקוט

מצרכים:

  • 1 נתח אנטריקוט מיושן ומשויש במשקל של 3.5 ק”ג
  • 3 כפות חרדל
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 10 שיני שום קצוץ גס

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים (למעט הבשר)
למשוח את הבשר בתערובת ולהשהות כיום במקרר עטוף בניילון נצמד.
להכניס לתנור לחום של 220 מעלות לחצי שעה, להנמיך ל-180 מעלות ולצלות עוד כ-40 דקות.
לפני החיתוך – להמתין 10 דקות לאחר סיום הצלייה ולחתוך לפרוסות דקות.

מתכונים נוספים
.
Open chat