שבלולי בצק פילאס במילוי בשר, כרוב מאודה, צימוקים וגרנד סמית

חומרים:

  • 1 ק״ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר מגורד
  • 1/2 כרוב חתוך דק
  • 1 כף בהרט
  • 1 כפית זרעי כוסברה טחון
  • 2 תפוחי גרנד סמית חתוך לקוביות
  • 100 גר צימוקים
  • 4-5 כפות רכז רימונים
  • 1 חבילה פילאס

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי המילוי בקערה.

להרכבת המאפה:

לפתוח את בצק הפילאס,  למלא במילוי במרכז הבצק ולסגור היטב.
ניתן להכין כמה רולדות כאלה.
להניח על ניר אפיה ולאפות חצי שעה בחום 190 מעלות.
לחתוך כל רולדה כך שנקבל מעין שבלול של מאפה ממולא.

 

בתאבון

 

מתכונים נוספים
.