שוקי עוף בפירות יבשים ללא עצם

חומרים:

  • 12 שוקי עוף ללא עצם
  • 100 גרם צימוקים
  • 100 גרם משמש
  • 100 גרם שזיף מגולען
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח
  • 4-5 כפות טריאקי
  • 1 כף פפריקה

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הפירות היבשים, אגוזי מלך והתבלינים ולערבב מעט.
להוסיף חצי כוס מים או יין אדום. לבשל כשתי דקות ולקרר.
למלא את השוקים.
למרוח השוקים בטריאקי ופפריקה.
להכניס לתנור חם 180 מעלות לכ -45 מעלות עם כיסוי ובעשר הדקות האחרונות להוריד את הכיסוי.

 

בתאבון

 

מתכונים נוספים
.
Open chat