שושני סלומון על מצע פירה

מצרכים:

  •  1 פילה סלמון
  • צרור קטן של אורגנו טרי קצוץ
  • צרור עלי בזיליקום קצוצים
  •  צרור עלי פטרוזיליה קצוצה
  •  4 שיני שום כתוש
  •  1/2 כפית מלח
  •  1/4 כפית פלפל שחור
  •  1/2 כוס שמן זית
  •  1 לימון פרוס דק
  •  6 עגבניות שרי

אופן ההכנה:
פורסים את פילה הסלמון לפרוסות דקות לאורך ומגלגלים כל פרוסה לצורת שושנה.
מניחים בתבנית.
לערבב את כל התבלינים והשמן לתערובת אחידה.
מורחים כל שושנה בכפית מהתערובת.
מניחים על כל שושנה פרוסת לימון וחצי עגבנייה.
מטפטפים מעל עוד כפית מהתערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כ – 15 דקות.
בצלחת הגשה מסדרים פירה ומעליו מניחים את שושנת הסלמון.

ניתן לעטר במעט פסטו את הצלחת מסביב.

מתכונים נוספים
.