שכבות חזה עוף בעשבי תיבול

חומרים:

  • 1,200 ק”ג חזה עוף ( שניצל )
  • 1 כף קיג׳ן
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 מלח
  • 5 כפות שמן

למילוי

  • 1 בטטה מגורדת
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 חבילה תרד
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1 כפית קיג׳ן
  • 1/2 מלח
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 חבילה עלי לזניה

אופן ההכנה:

לטבל את החזה עוף בתבלינים: קיגי’ן, פלפל, מלח ושמן ולהניח בצד .
לטגן את חומרי המילוי, להוסיף את חלב הקוקוס ולכבות את האש.

להרכבת השכבות

לצקת שתי כפות מהמילוי בתבנית, לסדר מעל עלי לזניה עליהם להניח פרוסות חזה עוף ושוב – מילוי (3 כפות), עלי לזניה, מילוי  (3 כפות), מעל חזה עוף, עלי לזניה ולבסוף את כול המילוי שנשאר.
לכסות בניר אלומניום ולאפות בתנור חם 45 דקות בחום 180 מעלות.

 

 

 

בתאבון

מתכונים נוספים
.