מרק בצל סמיך ומש

מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 4 בצלים סגולים לחתוך לפרוסות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 גבעולי טימין
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 200 גרם מש לאחר השריה במים למשך הלילה
  • 1/2 1 ליטר מים
  • 200 גרם גבינת אמנטל למרק חלבי / קרוטונים לבשרי

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והתבלינים, להוסיף סוכר ולערבב עד לקבלת קרמל.
להוסיף את המש והמים ולבשל כשעה.
להגיש עם גבינה או קרוטונים מעל.

מתכונים נוספים
לשיחה עם עופר
Open chat