מרק עדשים כתומות וחלב קוקוס

מצרכים:

  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום
  • 1 כף חויא'ג
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 1 צרור כוסברה
  • 2 ליטר מים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, עדשים ואת כל התבלינים ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס באטיות תוך כדי ערבוב (כדי שהחלב לא יתפרק) מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל כמה
דקות.

מתכונים נוספים
לשיחה עם עופר
Open chat