תפריט אסדו ישראלי
אסדו (צלוי בספרדית) הינה שיטת בישול ארגנטינאית עתיקה על גריל פחמים (פריז’ה) שדורשת ידע ומיומנות. הבשר הרך שמתקבל הינו תאווה לחיך .
חטיפים:
- נקניקיות צו’ריסוס
- ברוסקטה מוגשת עם חציל בלדי, עגבנייה וטחינה ירוקה
בר סלטים עשיר:
- פוקצות של ירקות בגריל
- סלט גינה ירוק עשיר (פטרוזליה, סלרי, עלי רוקט ), חמוציות ופיצוחים
- סלט כרוב עם בוטנים קלויים חמוציות וחומץ יין לבן
- פלפלים וזוקיני קלויים בגריל עם נענע ושמן זית
- סלט עגבניות שרי עם צ’ילי לימון כבוש בזיליקום וצנוברים
מנות על המנגל ותוספות:
- קבבוני טלה צלויים על המנגל ומוגשים על הר של אורז
- עופות מעושנים ללא העצם / סטייק פרגית במשרה של תפוזים ורום כהה
- אנטריקוט משויש מבשר עגל עשוי על המנגל
- רוטב צימצורי אותנטי
- נתח אסדו (3 ק”ג) עשוי במעשנת כ-5 שעות מוגש במקום
- תפוחי אדמה זעירים ובטטה במלח גס פלפל שחור גרוס ושמן זית
- סלסה של עגבניות פיקנטית
מנות אחרונות:
- סופלה שוקולד בלגי אישי
- סלסלאות קדאיף במילוי חלבה / מלבי קר מוגש עם גרנדין , בוטנים וקוקוס.
*** ניתן לשלב בתפריט מאכלים אותנטים כגון:
ואסיו (Vacio), לומו (Lomo) ,שקדי עגל (Mollejas), אסדו – שפונדרה, אמפנדוס במילויים שונים וכו'.
*** השף מגיע עם עובד נוסף ועם כל הציוד הנדרש.
ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823
לחץ כאן למידע נוסף על שפים