תפריט בשרי לאירועים קטנים

ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823

מבחר פוקצו’ת מוגשות על בוצר עץ בליווי מטבלים של פסטו, תפנד זיתים וקרם חצילים

מנות ראשונות 

  • קרפצו פילה בקר – מוגש עם עלי רוקט שמן זית בחומץ בלסמי / גיוזה יפנית
  • מבחר ירקות צלויים – מבחר ירקות צלויים, עשויים על פלנצה לוהטת (בטטה, כרובית, פלפלים, בצל סגול, זוקיני ועוד)
  • סלט סלק – מבחר סוגי חסות בויניגרט של תפוז, אגוזי פקאן, פרוסות של פינק לידי וסלק מעוטר בבלסמי מצומצם
  • חציל על האש – חציל בלאדי שרוף על מצע עלי רוקט, עגבניות שרי, צנונית, טחינה וגרעיני דלעת

מנות עיקריות – 3 לבחירה

  • אנטריקוט -נתח אנטריקוט מוגש על שעועית ירוקה ופטריות פורטבלו ויין  פורט
  • לחמניות באן  – חצאי לחמניות באן במילוי בשר אסדו / מילוי צמחוני
  • פילה בקר  – בקרסט של פיסטוק על כרובית צלויה
  • נתחי פרגית – ברוטב מיפל, תפוז, גינג’ר ושום על תפוחי אדמה מקורמלים

קינוחים  

  • פאי תפוחים בקרמל
  • פאי לימון 
  • פבלובה , קרם וניל ופירות יער

*** התפריט מתאים לכל מי שאוהב אוכל טוב ואיכותי.

***  התפריט ניתן לשינוי

ליצירת קשר: עופר שף – 052-8585823

ליצירת קשר דרך

.
Open chat